Data Management ain't Rocket Science - TimeXtender

WOE 10:30 - 11:30

Zaal 4

TimeXtender

Datamanagement is een van de belangrijkste dingen waar data scientists en data-engineers zich dagelijks mee bezig houden. Gegevensbeheer wordt alleen maar belangrijker naarmate bedrijven zich realiseren dat gegevens niet alleen een bijproduct zijn van de bedrijfsvoering, maar eerder een waardevol bezit dat de inkomsten in de huidige economie kan stimuleren.

Maar datamanagement is geen rocket science! De oude manieren om databeheer te doen zijn zeer complex en het kost nog steeds veel tijd voordat dataprofessionals al hun data kunnen consolideren, verwerken en opschonen zodat het in een bruikbare vorm aanwezig is. Ik laat je zien dat het veel eenvoudiger kan!

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.