Data Management ain't Rocket Science - TimeXtender

WOE 10:30 - 11:30

Zaal 4

TimeXtender

Datamanagement is een van de belangrijkste dingen waar data scientists en data-engineers zich dagelijks mee bezig houden. Gegevensbeheer wordt alleen maar belangrijker naarmate bedrijven zich realiseren dat gegevens niet alleen een bijproduct zijn van de bedrijfsvoering, maar eerder een waardevol bezit dat de inkomsten in de huidige economie kan stimuleren.

Maar datamanagement is geen rocket science! De oude manieren om databeheer te doen zijn zeer complex en het kost nog steeds veel tijd voordat dataprofessionals al hun data kunnen consolideren, verwerken en opschonen zodat het in een bruikbare vorm aanwezig is. Ik laat je zien dat het veel eenvoudiger kan!

  • Thema
    Data Science

    Organisaties beschikken al over extreem veel data. De grote uitdaging zit erin om met de beschikbare data waarde toe te voegen aan een proces of klanttraject. Data science is daarvoor uitstekend geschikt. Finance en het voorspellen van consumentenbehoeften zijn twee gebieden waarop data science effectief is toe te passen. De investering loont sowieso, want beschikt een organisatie over meer inzicht, dan zijn ook slimmere keuzes te maken. Het thema data science neemt precies hierom een steeds prominentere rol in tijdens de Big Data Expo.