Juridische artikelen. De nieuwe AI Verordening: meer duidelijkheid over wat wel en niet mag met AI toepassingen.

DON 11:15 - 11:45

Zaal 1

Twentynext


De nieuwe AI Verordening geeft meer duidelijkheid over wat wel en niet mag met AI toepassingen. En waar moet een AI toepassing aan voldoen (juridisch, ethisch, robuustheid)? De AI verordening introduceert de AI regulatory sandbox (AI testomgeving). In deze presentatie zal een korte update worden gegeven over de AI verordening. Verder zal worden toegelicht waar de kansen liggen met deze AI verordening.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.