Met schade op de foto

WOE 13:30 - 14:00

Dit is een presentatie van 2018

Benieuwd naar de mogelijkheden van beeldanalyse? Leon neemt je mee in de reis die Achmea heeft gemaakt bij het realiseren van image recognition toepassingen voor autoschades.

Stel je eens voor, je hebt net tegen een paaltje aangereden. Wat doe je dan? Je meldt de schade bij je verzekeraar natuurlijk. 
Achmea kijkt continue naar verbeteringen in de processen rondom een schademelding zodat het voor de klant nog eenvoudiger en sneller is om een schade te melden. De inzet van beeldanalyse is een hulpmiddel om iedere melding te beoordelen op meerdere kenmerken. 
In deze presentatie geven we je voorbeelden van toepassingen van beeldanalyse binnen de schadeketen.

  • Thema
    Data Science

    Organisaties beschikken al over extreem veel data. De grote uitdaging zit erin om met de beschikbare data waarde toe te voegen aan een proces of klanttraject. Data science is daarvoor uitstekend geschikt. Finance en het voorspellen van consumentenbehoeften zijn twee gebieden waarop data science effectief is toe te passen. De investering loont sowieso, want beschikt een organisatie over meer inzicht, dan zijn ook slimmere keuzes te maken. Het thema data science neemt precies hierom een steeds prominentere rol in tijdens de Big Data Expo.