Suspicious walking patterns in a residential area

15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2022

Twentynext


Looppatronen kunnen een aanwijzing zijn bij het waarnemen van verdacht gedrag in de buitenruimte. In een fieldlab zijn looppatronen in een woonwijk onderzocht in een experimentele setting met neerdere camera’s die ook voldoet aan de privacy wetgeving. Het verzamelen van de data van looppatronen levert vraagstukken op het gebied van AI verwerking, edge computing, kwaliteit en toepasbaarheid voor het voorkomen van woninginbraken in woonbuurten. Deze sessie gaat in op wat er gedaan is in het fieldlab Inbraakvrije wijk,  hoe het innovatieproces is verlopen en gaat ook in op diverse leer-curves op het gebied van wenselijkheid, haalbaarheid en levensvatbaarheid van dergelijke innovaties. 

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Data Science

    De impact van Data Science op onze business is enorm. Het ontsluiten van gestructureerde en ongestructureerde data door (zelf)lerende modellen vindt toepassing binnen allerlei bedrijven. Het oplossen van grote vraagstukken zoals: 'Hoe kan ik mijn klanten persoonlijker benadrukken met onze e-mailcampagnes?' of 'Kunnen we de hoeveleheid fraudegevallen bij aanvragen terugdringen?' gaat steeds sneller en effectiever door het gebruik van deze voorspellende toepassingen. Data Science helpt om continue waardevolle resultaten te behalen en te innoveren.