Trends 2030: de toekomst van data, veiligheid en de organisatie van morgen. Ben jij er klaar voor?

WOE 11:20 - 12:05

Dit is een presentatie van 2019

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden, maar ook grote bedreigingen. Hoe gaan we daar mee om? Hoe zie de leiderschap eruit in de wereld van morgen en welke beslissingen neem jij om de verandering op tijd te laten plaatsvinden? De lezing Trends 2030 neemt je op inspirerende wijze mee naar een fantastische toekomst vol uitdagingen.

 

Voor de aanwezigen stellen we 19 gratis e-books beschikbaar. We voegen maandelijks nieuwe e-books toe over uiteenlopende onderwerpen. Ook onze blog is de moeite waard. Iedere week nieuwe artikelen op basis van waardevol onderzoek.

 • Thema
  Digital Innovation

  Voor retailers is het een tijdperk waarin het hollen is van de ene naar de andere verandering. E-commerce trends verdringen zich om een plek in de spotlight, maar ondertussen dienen retailers zich ook op andere vlakken te ontwikkelen. Digitale innovatie lijkt de sleutel tot succes in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Het thema Digital Innovation, één van de onderwerpen tijdens het programma van de Big Data Expo, is misschien wel actueler dan ooit.

  Bezoekersdoelgroep
  De strategie en visie bepalen

  Deze lezing gaat in op het resultaat van de data analyse. Er wordt uitgelegd wat er is geanalyseerd en wat dit heeft opgeleverd? Hierbij wordt de diepte ingegaan en worden er inzichten, resultaten, advies en strategieën op hoog niveau gedeeld.

  Deze lezing is bedoeld voor bezoekers die: de strategie en visie bepalen, zoals o.a.; CEO's, CIO's en directeuren.