Versnel innovatie met Data Science - Werk samen, operationaliseer en schaal machine learning bedrijfsbreed op

WOE 13:30 - 14:30

Dit is een presentatie van 2019

TIBCO SOFTWARE

Data science is een teamsport. Data scientists, citizen data scientists, gebruikers en ontwikkelaars hebben flexibele en uitbreidbare tools nodig die samenwerking, automatisering en hergebruik van analytische workflows bevorderen. Maar algoritmen zijn slechts een deel van de geavanceerde analytische puzzel. Om voorspellende inzichten te geven, moeten bedrijven zich meer richten op de implementatie, het beheer en de monitoring van analytische modellen. Slimme bedrijven vertrouwen op platforms die de end-to-end analyselevenscyclus ondersteunen en tegelijkertijd beveiliging en governance voor de onderneming bieden.

TIBCO Data Science helpt organisaties innoveren en complexe problemen sneller op te lossen, zodat voorspellende bevindingen snel in optimale resultaten kunnen worden omgezet.

TIBCO Data Science is een unified platform dat samenwerkt met TIBCO Spotfire, TIBCO Data Virtualization en TIBCO ComputeDB. Met TIBCO Data Science kunnen organisaties data science-implementaties in de hele organisatie uitbreiden door flexibele ontwikkel- en implementatiemogelijkheden te bieden.

Wat gaat TIBCO demonstreren? Wat wordt benadrukt in deze sessie?

  • Leer hoe TIBCO-klanten werken met Wide and Big data.
  • Welke functionele componenten werken samen in een enterprise data science-omgeving?
  • Hoe kunnen verschillende persona's een succesvol data science-project opleveren?

Als u krachtige visualisatiemogelijkheden, sterke beschrijvende analyses en visionaire voorspellende analyses in één platform wilt samenbrengen, is deze sessie een must om deel te nemen.

Het rapport Gartner Critical Capabilities for Data Science and Machine Learning Platforms 2019 evalueert leveranciers op hun prestaties in vier verschillende use cases verspreid over 15 kritieke capabiliteiten.

TIBCO scoorde het hoogst voor Business Exploration, Production Refinement en Nontraditional Data Science, blonk uit in projectmanagement en samenwerking, en liep ook een weg in data-exploratie en visualisatie en andere geavanceerde analyses.

  • Thema
    Data Science

    Organisaties beschikken al over extreem veel data. De grote uitdaging zit erin om met de beschikbare data waarde toe te voegen aan een proces of klanttraject. Data science is daarvoor uitstekend geschikt. Finance en het voorspellen van consumentenbehoeften zijn twee gebieden waarop data science effectief is toe te passen. De investering loont sowieso, want beschikt een organisatie over meer inzicht, dan zijn ook slimmere keuzes te maken. Het thema data science neemt precies hierom een steeds prominentere rol in tijdens de Big Data Expo.