Data Science Workshops

Gold

Data Science Workshops

Betere inzichten halen uit je data? Informatiegestuurd werken? Kunstmatige intelligentie integreren in je product? Met behulp van training en coaching door Data Science Workshops haal je de benodigde kennis en vaardigheden snel in huis.

Wij organiseren voor data analisten, developers en managers hands-on workshops, inspiratiesessies en hackathons op het gebied van data analyse, machine learning, kunstmatige intelligentie en programmeren in Python en R. Speciaal voor de geavanceerdere data science teams hebben wij een scala aan eendaagse masterclasses waar we echt de diepte in gaan. Denk aan onderwerpen zoals dimensionality reduction, anomaly detection en ethics in data science.

Op basis van jullie ervaring, doelen en interesses maken wij de training volledig op maat. Daarbij integreren we graag jullie data en use cases in onze presentaties en opdrachten zodat de kans van slagen wordt gemaximaliseerd. Kortom, Data Science Workshops helpt je team op een persoonlijke en duurzame manier scherp en geïnspireerd te blijven.

Sinds 2014 hebben wij al vele mooie organisaties mogen helpen, van startups tot multinationals, zowel in binnen- als buitenland. Wie dat zijn en welke diensten en trainingen wij precies aanbieden kun je alvast lezen op https://www.datascienceworkshops.com. Op 18 en 19 september zien we je graag op de Big Data Expo bij onze stand met nummer 80 of bij onze presentatie "Zo blijft je data science team scherp en geïnspireerd".

P.S. Sinds kort organiseren wij de Data Science NL Meetup. Dat zijn avonden met inspirerende presentaties, leuke mensen, smakelijke versnaperingen en spannende boekverlotingen. Iedereen is welkom. De eerstvolgende vindt plaats op donderdag 25 juli bij TomTom in Amsterdam. Meld je gratis aan op http://www.datasciencemeetup.nl