zaal2019

Jouw kans om te presenteren tijdens Big Data Expo!

Het uitgebreide inhoudelijke lezingenprogramma is dé publiekstrekker van de Big Data Expo. Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw zo'n 60 uur aan content, verdeeld over 8 lezingenzalen. Afgelopen editie waren er gemiddeld 94 bezoekers aanwezig per lezing en zijn de lezingen beoordeeld met een gemiddelde van 7,4.

Heb je een geweldig idee om te delen?

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. De hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context).

Wij zijn op zoek naar eindgebruikers die interessante casestudy's, verrassende inzichten, nieuwe trends, learnings van zowel succesvolle als mislukte projecten, organisatorische best practices en nog veel meer willen delen. Ben jij een eindgebruiker en weet jij onze bezoekers te inspireren? Ga je met je verhaal de diepte in, en geef je advies, inzichten, oplossingen en tactieken op het hoogste niveau? Stuur jouw aanvraag in en wie weet krijg jij de kans jouw idee in 30 minuten te presenteren tijdens de Big Data Expo.

Wil je zeker zijn van een plek in het programma? Neem dan voor meer informatie contact op met info@bigdata-expo.nl.

Aanvraag indienen?

Lezingen aanvragen worden zorgvuldig behandeld. Kennis delen staat centraal en wij doen er alles aan de juiste cases uit te zoeken om onze bezoekers tijdens de beurs volop te kunnen inspireren.

Leg uit wat je hebt gedaan, hoe je bepaalde zaken hebt aangepakt, wat je daar voor hebt gebruikt en wat het je heeft opgeleverd. Ga hierbij de diepte in, geef specifieke feiten, advies, inzichten, resultaten, strategieën en tactieken op hoog niveau.

Met een aanvraag ben je niet zeker van een plek in het programma. Wil je zeker zijn van een plek in het programma? Neem dan contact op met info@bigdata-expo.nl.

Waar moet jouw lezing aan voldoen?

  • Dien een voorstel in op basis van jouw expertise, niet wat jij denkt dat we willen zien. We zijn op zoek naar praktische tips die door de bezoekers direct kunnen worden toegepast.
  • Een sales- of productlezing is niet toegestaan en bij twijfel kan OGZ je verzoeken de presentatie op voorhand door te sturen.
  • Ben specifiek over de inhoud van de lezing zodat de bezoeker met de juiste verwachtingen kan deelnemen.
  • Geef een unieke lezing, speciaal gemaakt voor de Big Data Expo.
  • Alle velden dienen ingevuld te zijn.
  • Het niet voldoen aan bovenstaande criteria is reden om jouw aanvraag af te wijzen.

100+ topsprekers

Als spreker van Big Data Expo bevind jij je in goed gezelschap. Vele experts van toonaangevende bedrijven gingen je voor:

logo´s sprekers

Ik wil graag een aanvraag indienen!

Vul onderstaand formulier om jouw aanvraag af te ronden

Persoonlijke gegevens
Gegevens lezing

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Organisatie Groep Zuid
marketing@ogz.nl
+31 (0)40 280 95 00

Geen eindgebruiker en wel interesse?

Standruimte

standruimte

Door je te presenteren met een stand tijdens Big Data Expo ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

Voordelen lezing

scannen

Als exposant ontvang je de leads van de aanwezige bezoekers tijdens jouw lezing. Deelname aan de Big Data Expo is dan ook een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing.


Mogelijkheden lezingen

Criteria lezing

Criteria presentatie

Big Data Expo onderscheidt zich door de bijzonder hoge kwaliteit van het lezingenprogramma. Gemiddeld worden lezingen beoordeeld met een 7,4. Om deze kwaliteit te bewaken dient jouw lezing te voldoen aan een aantal criteria.

Bekijk de criteria

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op de Big Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Kunnen wij u helpen?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409