Lezing geven

Jouw kans om te presenteren tijdens Big Data Expo!

Het uitgebreide inhoudelijke lezingenprogramma is dé publiekstrekker van de Big Data Expo. Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw ruim 50 uur aan content, verdeeld over 7 lezingenzalen. Als exposant heb je de mogelijk om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers. Het gemiddeld aantal bezoekers per lezing tijdens de vorige editie was 113. Aangezien alle bezoekers van jouw lezing gescand worden levert jouw lezing dus direct waardevolle leads op.

De waarde van kennis delen

Wat zijn de ervaringen van Big Data Expo exposanten? Waarom kiezen zij ervoor om een lezing te geven en wat levert het op? Bekijk de onderstaande video.

Criteria lezing

Criteria presentatie

Big Data Expo onderscheidt zich door de bijzonder hoge kwaliteit van het lezingenprogramma. Gemiddeld worden lezingen beoordeeld met een 7,5. Om deze kwaliteit te bewaken dient jouw lezing te voldoen aan een aantal criteria.

Bekijk de criteria

Standruimte

Standruimte Big Data Expo

Door je te presenteren met een stand tijdens Big Data Expo ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

100 topsprekers

Als spreker van Big Data Expo bevindt u zich in goed gezelschap. 100 experts van toonaangevende (internationale) bedrijven delen met jou het podium:

topsprekers big data expo

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen met meer informatie of een advies op maat?

Roy Faas
ROY FAAS
Account Manager
roy@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

Ylona Rooijakkers
YLONA ROOIJAKKERS
Commercieel Manager
ylona@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09