Standruimte exclusief standbouw

Maximale visibiliteit en uitstraling

Wanneer je kiest voor standruimte exclusief standbouw, kun je zelf voor de gehuurde oppervlakte een stand ontwerpen en inrichten.

Er zijn verschillende manieren om jouw stand zo te ontwerpen dat deze een unieke uitstraling heeft die past bij jouw organisatie. Uiteraard is het belangrijk dat je van te voren weet met welk doel je deelneemt aan de Big Data Expo en welke boodschap de stand moet overbrengen.

Ervaringen exposanten

Overzicht

 “De aanwezige aanbieders en de gepresenteerde cases zijn van een hoog niveau. Die brengen je een stap verder als je op zoek bent naar inspiratie of met vragen zit.”
 

de ervaringeN van exposanten

Uniforme standbouw

Inclusief standbouw

Liever eenvoud? Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan de Big Data Expo. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit je tijd en kosten.

Meer informatie

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.
 

Bekijk de mogelijkheden

 

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op de Big Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.

Inclusief of exclusief?

Waarom kiezen exposanten voor een stand inclusief of exclusief standbouw? In onderstaande video wordt allereerst het verschil uitgelegd, waarna exposanten hun keuze toelichten.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Kunnen wij u helpen?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409