Exposantenprofiel

Een uniek platform waar kennis, data en mensen samenkomen

“Nergens anders vindt u zoveel data analisten, ICT-managers, CEO’s, data-scientists en business-intelligencespecialisten op één plek bij elkaar”- Big Data Expo

Big Data Expo is het eerste platform waar vraag en aanbod uit de big datasector elkaar ontmoeten. Én het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van datamanagement. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat dit hét event is als het gaat om big data.

Daarmee staat deelnemen gelijk aan kennis delen met een doelgericht publiek van duizenden professionals!

Exposantenprofiel

Meer diepgang en focus

Met de Big Data Expo focussen we ons enkel op het inzetten en laten renderen van big data. Daarom kiezen we altijd voor exposanten die als bedrijf of instelling elke dag weer, op verschillende niveaus, met producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data bezig zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat we diepgaande informatie kunnen bieden, aan zowel exposanten onderling als bezoekers.

Ook onderdeel uitmaken van onze indrukwekkende lijst aan exposanten?
 

 

Nóg meer opvallen tijdens de beurs?

Wilt u uw beursdeelname extra kracht bijzetten en nog prominenter in beeld komen bij alle bezoekers van de beurs? Bekijk dan onze standaard sponsormogelijkheden of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. 


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
Altares Dun & Bradstreet
MicroStrategy Information Builders Alteryx Dataiku
Retailtrends ICT/zorg WINMAG Pro ICT Magazine Baaz DataFloq Frankwatching Online Retailer BI-Platform