Exposantenprofiel

Een uniek platform

Big Data Expo is het eerste platform waar vraag en aanbod uit de Big Data sector elkaar ontmoet. Het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van datamanagement. Deel ook uw kennis met een doelgericht publiek van ruim duizenden professionals

Exposantenprofiel

Meer diepgang en focus

Doordat de Big Data Expo zich specifiek focust op het inzetten en laten renderen van Big Data biedt het veel diepgaande informatie en focus.

De exposanten zijn bedrijven en instellingen met producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van Big Data.

Hier wilt u toch niet ontbreken? 
 

Nóg meer opvallen bij bezoekers van de beurs?

Wilt u uw beursdeelname extra kracht bijzetten en nog prominenter in beeld komen bij de bezoekers van de beurs? Bekijk dan de sponsormogelijkheden. Wilt u meer weten over sponsoring? Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies op maat. 


Platinum Sponsor
Gold Sponsors
Mediapartners
DataStax
Information Builders SLTN Inter Access Microsoft
ICT Magazine Retailtrends European Data Forum 2016, 29-30 June Eindhoven WINMAG Pro Dutch IT-channel BI-Platform DataFloq Online Retailer Frankwatching Executive-People ICT/zorg