Whitepapers

Post-corona: zo zet jij je marketingbudget optimaal in

Het Coronavirus heeft verregaande gevolgen voor veel bedrijven: marketingstrategieën voor 2020 moeten volledig worden herzien. Hoe gaan organisaties daarmee om, hoe herpakken bedrijven zich (in de aanloop van) post-corona? Nog belangrijker, hoe ga jij hiermee om?

Dit whitepaper laat zien hoe jij de omslag kan maken naar een strategie die is aangepast op de huidige situatie. We geven tips en bieden handvaten om je marketingmix zo in te richten dat je voorbereid bent op de postcorona tijd.

Download het whitepaper

Download het gratis whitepaper over je marketingmix post corona nu!

Download whitepaper

Artificial Intelligence en IoT

Artificial Intelligence en IOT

De ontwikkeling van alles wat met AI en IoT te maken heeft gaat razendsnel. Toch zijn er pas enkele werkgebieden gedefinieerd waar onderzoekers en bedrijfsleven heel duidelijk kunnen spreken over toegevoegde waarde.

Download het whitepaper en leer alles over:

 • Gebieden waar IoT tot toegevoegde waarde leidt
 • De grootste kansen voor IoT toepassingen
 • Concrete toepassingen van AI
 • Voorspellingen van experts van Cisco, Anchormen en Theinternetofthings.eu

Download whitepaper

Data Science

Data science

De wereld zou er zoveel effectiever van worden als iedereen zou overstappen op technologie die bijdraagt aan het doen van persoonlijke aanbevelingen. Zover is het nog niet. Bedrijven die vinden dat ze online tot de toppers moeten behoren, investeren al flink in recommendation systems.

Download het whitepaper en leer alles over:

 • Welke ontwikkelingen er zijn in Recommender systemen
 • Persoonlijke aanbevelingen in de praktijk
 • Hoe Youtube data science gebruikt
 • Visie van experts

Download whitepaper

Top 6 Trends
in Big Data

Top 6 trends in Big Data

Bestaande trends en nieuwe trends lopen door elkaar heen. Niet alleen in de agenda’s van de raden van bestuur van diverse ondernemingen, ook bij overheden.

Iedereen wil of moet iets met data doen. Veel organisaties laten daarbij hun oog vallen op data scientists. Is dat terecht? En hoe start je met big data? 

Download whitepaper

Big data en machine learning

Machine learning

Machine learning lijkt het Ei van Columbus voor organisaties die beter dan ooit willen inspelen op wat B2C- en B2B-klanten nu en binnenkort verwachten. De conclusie die veel onderzoekers trekken is even simpel: gaat u er niet mee aan de slag, dan doen anderen het. En die achterstand inhalen kost moeite, veel moeite. Aanhaken, valkuilen voorkomen en profiteren van de enorme mogelijkheden die machine learning biedt, is het devies.

Download whitepaper

Rapport Big Data Survey 2017

Big Data Survey

Voor het derde achtereenvolgende jaar hebben Big Data Expo en de data consultants van GoDataDriven een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de inzet van Big Data in het Nederlandse bedrijfsleven. Naast inzicht in de trends op het gebied van data, technologie en de datagedreven organisatie, gaat Big Data Survey ook in op de ontwikkelingen ten aanzien van GDPR, de wetgeving over dataportabiliteit die in 2018 van kracht wordt.

Download rapport

6 top trends in E-commerce

E-commerce Trends

Door de enorme groei die E-commerce doormaakt is het van belang de belangrijkste trends te omarmen. Waar liggen de belangrijkste kansen en uitdagingen?

Download nu het gratis whitepaper met concrete tips en actiepunten over personalisatie, kunstmatige intelligentie, mobiel betalen en subscriber based business modellen

Download whitepaper

Veranderend consumentengedrag in Retail

whitepaper Veranderend consumentengedrag in Retail

Onder druk wordt alles vloeibaar. Retailers stromen naar richtingen waarvan ze vijf jaar geleden het bestaan nog niet kenden. Heeft de ‘nieuwe consument’ nog wel behoefte aan verkopers in de winkelstraat? Welke consequenties heeft dit voor het retaillandschap? Op welke manier kunnen en moeten retailers hierop inspelen?

Download het whitepaper en leer alles over:

 • Belangrijke veranderingen in Retail
 • Technische ontwikkelingen die een hoofdrol spelen in het veranderende consumentengedrag
 • Waar kansen liggen voor retailers

Download whitepaper

Gids E-commerce software

Gids e-commerce software

Er zijn bijzonder veel aanbieders van e-commerce software. Elke aanbieder richt zich op een eigen (deel-) segment/niche.

Download direct het whitepaper en ontdek van verschillende leveranciers informatie over productaanbod, zoeken, aankoopproces, integratie van marketing campagnes, kosten, veiligheid etc.

Download gids