Digitale Communicatie tussen Wal en Schip

WED 13:30 - 14:00

This is a 2019 presentation

Information Builders

International Car Operators (ICO) is wereldleider in voertuigtransport, opererend vanuit de haven van Zeebrugge. ICO verwerkt 2.6 miljoen voertuigen per jaar via een vloot van 3.000 schepen. Eén van de belangrijkste transportroutes van en naar het Verenigd Koninkrijk loopt via Zeebrugge, waar men zich dus nadrukkelijk voorbereid op BREXIT. Om de verwachte administratieve last het hoofd te bieden, is (digitale) communicatie cruciaal. Vertraging van de fysieke stroom heeft grote (economische) gevolgen. Vanuit deze gedachte is een nieuw initiatief ontstaan; RX/Seaport’s BREXIT Gateway. Alain Guillemyn (GM, CIO) vertelt hoe de grote hoeveelheid logistieke processen efficiënt verlopen door slim toepassen van digitale communicatie, zowel intern als met trading partners.

 

 • Theme
  Digital Innovation

  Voor retailers is het een tijdperk waarin het hollen is van de ene naar de andere verandering. E-commerce trends verdringen zich om een plek in de spotlight, maar ondertussen dienen retailers zich ook op andere vlakken te ontwikkelen. Digitale innovatie lijkt de sleutel tot succes in een veranderend winkellandschap vol consumenten die zich steeds minder voorspelbaar lijken te gedragen. Het thema Digital Innovation, één van de onderwerpen tijdens het programma van de Big Data Expo, is misschien wel actueler dan ooit.

  Visitor target group
  De strategie en visie bepalen

  Deze lezing gaat in op het resultaat van de data analyse. Er wordt uitgelegd wat er is geanalyseerd en wat dit heeft opgeleverd? Hierbij wordt de diepte ingegaan en worden er inzichten, resultaten, advies en strategieën op hoog niveau gedeeld.

  Deze lezing is bedoeld voor bezoekers die: de strategie en visie bepalen, zoals o.a.; CEO's, CIO's en directeuren.