Header bezoekers

Waarom bezoeken?

De hoeveelheid data blijft enorm groeien, verandert continu en is vaak ongestructureerd. Er is dan ook veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Met data kunnen we immers bepalen wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan. Wij van de Big Data Expo helpen jou dan ook graag nieuwe inzichten te vergaren. Daarnaast inspireren we je graag met de vele mogelijkheden die data biedt en laten je graag nieuwe oplossingen zien waar je direct mee aan de slag kan.

De Big Data Expo is hét big data event van het jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen: 

1. Het grootste aanbod aan big data-oplossingen

De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!

Bekijk de exposantenlijst

2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen

In acht verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde big datakennis in één of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

Bekijk het programma

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit

Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met Consultancy bureaus, Data- analyse, Data-warehousing, Big data- search bedrijven, Privacy & security, Infrastructuur, Cloud- services en vele andere soorten big data- organisaties en -professionals. Zo krijg je direct inzicht in wat big data is en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Een seintje krijgen wannneer de inschrijvingen voor de Big Data Expo opengaan?

Houd mij op de hoogte


''Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook in de toekomst. Het is de basis waardoor jij als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.''

– Big Data Expo