Big Data Expo

18 & 19 September 2019
Jaarbeurs Utrecht

Informatie aanvraag
Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren.

Big Data Expo 2019

Jaarbeurs Utrecht

Locatie & Openingstijden

WAARDE CREËREN UIT DATA

Big Data Expo is het eerste platform waar vraag en aanbod uit de big datasector elkaar ontmoeten. Én het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van datamanagement. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat dit hét event is als het gaat om big data.

Wij focussen enkel op het inzetten en laten renderen van big data. Daarom kiezen we altijd voor exposanten die elke dag weer, op verschillende niveaus, met producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data bezig zijn. Dit zorgt er voor dat we diepgaande informatie kunnen bieden.

Bekijk het programma Exposantenlijst

Huur een stand

Mogelijkheden

In 2019 vindt de 5e editie plaats van Big Data Expo. De beurs is de laatste jaren ongekend gegroeid. Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat inmiddels de 5.000 ruim passeert, mag Big Data Expo met recht hèt data event van de Benelux worden genoemd.

Inschrijven Meer informatie

Alexander van Eerden
Alexander van Eerden
Oprichter en CEO bij Building Blocks

“Big Data Expo schetst een compleet beeld van wat er in de Benelux op data science gebied gebeurt”

Tips beursdeelname

Succesvol exposeren

Overweeg je deel te nemen als exposant aan de Big Data Expo? Benieuwd hoe je van je deelname een effectief succes maakt? Download ons whitepaper met handige tips, tricks en geheugensteuntjes.

Lees meer