Big Data Expo

16 & 17 September 2020
Jaarbeurs Utrecht

Exposeren tijdens Big Data Expo 2020

Vraag de exposantenbrochure aan

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Of bekijk de deelnamemogelijkheden

marc lammers

‘’What’s in it for me?’’

De weerstand die plaatsvindt bij innovatie is hetzelfde als in topsport: ‘’als ik nummer twee van de wereld ben, waarom zouden we dan moeten veranderen? Volgens Marc Lammers, voormalig gouden hockeycoach en nu actief als coach bij verschillende bedrijven, is dat juist niet de bedoeling: ‘’we moeten constant vernieuwen.’’ Data speelt daar volgens Lammers een grote rol in, want ‘’meten is weten.’’ Vaak ontbreekt er echter een goede samenwerking tussen alle lagen van een organisatie. Immers, ‘’big data doe je niet alleen, dat doe je samen.’’

Lees het hele interview

 

big data expo

Big Data Expo – Het is bijna zover!

Twee dagen lang heb je toegang tot de meest vooraanstaande data experts. Je krijgt direct toepasbare kennis en inspiratie die je nergens anders vindt. Na afloop beschik je over nieuwe ideeën en nieuwe oplossingen die je direct toe kan passen. Of je nu zelf een data scientist, engineer of specialist bent, verantwoordelijk voor een (data gerelateerd) team of strategie bepaalt op C-level. Je kiest eenvoudig zelf de lezingen die aansluiten bij jouw rol.
 

Bekijk het hele programma

Big Data Expo 2020

Jaarbeurs Utrecht

Locatie & Openingstijden

WAARDE CREËREN UIT DATA

Big Data Expo is het eerste platform waar vraag en aanbod uit de big datasector elkaar ontmoeten. Én het is het enige evenement in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van datamanagement. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat dit hét event is als het gaat om big data.

Wij focussen enkel op het inzetten en laten renderen van big data. Daarom kiezen we altijd voor exposanten die elke dag weer, op verschillende niveaus, met producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data bezig zijn. Dit zorgt er voor dat we diepgaande informatie kunnen bieden.

Bekijk het programma Exposantenlijst