Big Data Expo 2020-02-27
MICAZU - Van Ruwe data naar perfect gesegmenteerd

Het hebben van een duidelijk gesegmenteerde database is voor elke marketeer goud waard. Zo ook voor Tristan Albersen, Senior Commercial Operations Micazu. Hij werkt sinds 2017 voor Micazu, een Nederlands vakantiehuizenplatform. Luister in deze podcast hoe hij van Micazu een overzichtelijke, data-gedreven organisatie heeft gemaakt.

Micazu Dataloog Big Data Expo
Big Data Expo 2020-02-25
Big Data Expo 2019 Studio Data: Youssef El Bouhassani

“Kunstmatige intelligentie als noodzakelijke voorwaarde voor betekenisvol onderwijs.” Youssef El Bouhassani, Hogeschool van Amsterdam, is twee jaar geleden samen met een compagnon begonnen om het onderwijs leuker en betekenisvoller te maken voor zowel de docenten als voor de studenten. Wat moeten we ons hierbij voorstellen, en waar moet kunstmatige intelligentie in het onderwijs naartoe gaan? Dat is de hamvraag van deze aflevering van Studio Data, in samenwerking met GoDataDriven.

AI Hogeschool Amsterdam Onderwijs GoDataDriven Studio Data
Big Data Expo 2020-02-20
De Dataloog - Text Mining in de zorg

Tijdens deze aflevering spreekt De Dataloog met Ruth Stoffels, Data Analist OLVG, en Ivo Everts, Data Driver bij GoDataDriven. Zij hebben samen een text mining project opgestart voor het OLVG om voorspellingen te doen over ongeplande heropnames van patiënten.

Big Data Expo Dataloog OLVG Text mining BERT
Big Data Expo 2020-02-10
Big Data Expo 2019 | Studio Data | Tom interviews Doron Reuter, ING

In this episode, Tom van ‘t Hek talks with Doron Reuter, Chief Product owner ING Wholesale Banking. They talk about building up an advanced analytics practice within the field of payments, getting leadership on board and aligning with the strategy. Also, they talk about developing tangible output and concrete use cases.

Studio Data GoDataDriven ING Wholesale Banking Analytics