Big Data Expo 2020-03-26
De Machine Learning lifecycle – Cubonacci

ML projecten worden nog teveel gezien als een wiskundig probleem, terwijl de daadwerkelijke modellen maar een klein onderdeel van een geheel project of product zijn. Jan van der Vegt van Cubonacci vertelt over de gehele machine learning lifecycle, die begint bij het begin van een project maar veel verder gaat dan een initieel model: van experimenteren tot monitoring, het regelmatig hertrainen van modellen tot het automatisch schalen van de infrastructuur aan de achterkant.

Data Science Big Data Machine Learning AI Big Data Expo Dataloog
Big Data Expo 2020-03-19
Big Data Expo Special - Data Science Pioneers

In this episode we talk to two main characters in the documentary 'Data Pioneers': Kia Eisinga from TomTom and Bernardo Nunes from Growth Tribe. In this documentary real data scientists talk about their jobs in the real context; they reveal the actual challenges they face during their work and of course their expectations of future challenges.

Growth Tribe TomTom AI Data Science Dataloog Big Data Expo
Big Data Expo 2020-03-13
Data Science in Retail

Aan tafel zit Dennie van den Biggelaar van Building Blocks. Hij vertelt over zijn ervaringen met AI in de retailbranche en vooral de implementatie ervan. Hij ziet dat “Meer organisaties inzien dat added value en KPI’s belangrijk zijn, maar om dit sustainable en houdbaar te maken moet je de consument verleiden.” En daar komt AI om de hoek kijken.

Big Data Expo Dataloog ML AI Data Science