Het #1 data evenement

Data is overal: in iedere economie, sector of organisatie. Waar dit onderwerp ooit het domein was van een select groepje technici staat het nu prominent op de agenda van de meeste boardrooms.

Big Data Expo is het enige evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het concreet toepassen van big data en het creëren van inzicht en waarde. Na 4 succesvolle edities vindt op 18 & 19 september 2019 de vijfde editie plaats van het #1 data event van de Benelux.

Nergens anders vind je zoveel data analisten, ict managers, ceo’s, data scientists en business intelligence specialisten op één plek bij elkaar. Allemaal zijn zij op zoek naar big data oplossingen, nieuwe features op dit gebied, advies en tips van experts. Wil je benadrukken dat jij een vooraanstaande aanbieder bent van big data oplossingen? Dan mag je niet ontbreken tijdens de Big Data Expo. In twee dagen breng je jouw oplossingen onder de aandacht bij een zeer doelgericht publiek.

Wat maakt Big Data Expo uniek?

 

  • Een unieke doelgroep
     
  • Gericht bezoek op jouw stand
     
  • Hoogwaardig redactioneel lezingenprogramma

Kennis delen

Dat is ook waar de vijfde editie van de Big Data Expo om draait. Dat is de plek waar we inspirerende sprekers en verschillende exposanten uit de meest innovatieve branches samenbrengen. Hierbij zorgen we ervoor dat alle relevante thema’s vertegenwoordigd zijn: van (Predictive-) analytics, Data Science en Data Mining tot Databeveiliging en Privacy. Zo zijn we in staat een grote groep specifieke bezoekers op een uitdagende manier kennis te laten maken met de mogelijkheden en relevante oplossingen van big data. Oplossingen die jij te bieden hebt!

Deelnemen aan Big Data Expo 2019?

Deelname aan de Big Data Expo is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

Je kunt jouw bedrijf op de volgende manieren presenteren tijdens de Big Data Expo 2019:

Standruimte

Standruimte Big Data Expo

Door je te presenteren met een stand tijdens Big Data Expo ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

Lezing geven

Spreken tijdens Big Data Expo

Als exposant heb je de mogelijk om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.


Spreken op Big Data Expo

Extra zichtbaarheid

extra exposure

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Exposanten aan het woord

"Uiteindelijk werkt iedereen met Data. BDE is dé beurs voor wie gebaat is bij data"


Diederick Beels - sales director Benelux bij Tableau Software


Tableau wil op de BDE niet alleen technici bedienen, maar vooral ook nieuwe eindgebruikers, de business users. Personen die nog niet ‘enabled’ zijn met visualisatie- en analysetools. “Ik verwacht dat we dat net als in voorgaande jaren op een relaxte manier kunnen doen.” Beels zegt zelf naar het event te gaan met als doel om klanten en partners te spreken, bekenden tegen te komen en klantverhalen en presentaties te beluisteren.

Lees verder

"Data science wereld verzamelt zich in Utrecht"


Walter van der Scheer - Chief Marketing GoDataDriven


De Big Data Expo zorgt ervoor dat in een paar dagen tijd de hele data science wereld in Utrecht aanwezig is en deze bovendien de kans krijgt om zich te informeren en om te netwerken. Wat dat betreft is het evenement ongeëvenaard.

Lees verder