Het #1 data evenement

Data is overal: in iedere economie, sector of organisatie. Waar dit onderwerp ooit het domein was van een select groepje technici staat het nu prominent op de agenda van de meeste boardrooms.

Big Data Expo is het enige evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het concreet toepassen van big data en het creëren van inzicht en waarde. Na 5 succesvolle edities vindt op 16 & 17 september 2020 de zesde editie plaats van het #1 data event van de Benelux.

Alle bezoekers zijn op zoek naar big data oplossingen, nieuwe features op dit gebied, advies en tips van experts. Wil je benadrukken dat jij een vooraanstaande aanbieder bent van big data oplossingen? Dan mag je niet ontbreken tijdens de Big Data Expo. In twee dagen breng je jouw oplossingen onder de aandacht bij een zeer doelgericht publiek.

Kennis delen

Dat is ook waar de zesde editie van de Big Data Expo om draait. We zorgen ervoor dat alle relevante thema’s vertegenwoordigd zijn: van (predictive-) analytics, data science en text mining tot privacy. Zo zijn we in staat inspirerende sprekers en verschillende exposanten uit de meest innovatieve branches samen te brengen met een grote groep specifieke bezoekers. Bezoekers kunnen zo op een uitdagende manier kennis maken met de mogelijkheden en relevante oplossingen van big data, oplossingen die jij te bieden hebt!

Wat maakt Big Data Expo uniek?

  • Een unieke doelgroep

  • Gericht bezoek op jouw stand

  • Hoogwaardig redactioneel lezingenprogramma

Deelnemen aan Big Data Expo 2020?

Deelname aan de Big Data Expo is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

Je kunt jouw bedrijf op de volgende manieren presenteren tijdens de Big Data Expo 2020:

Standruimte

standruimte

Door je te presenteren met een stand tijdens Big Data Expo ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

Lezing geven

presentatie

Als exposant heb je de mogelijk om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.
 

Spreken op Big Data Expo

 

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.
 

Bekijk de mogelijkheden

 

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Kunnen we je helpen?

Voor meer informatie of advies op maat kun je contact met ons opnemen.

Ylona


Ylona Rooijakkers

Commercieel Manager
ylona@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 


 

roy


Roy Faas

Account Manager
roy@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 


 

Bo


Bo van Tongeren

Account Manager
bo@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09