Overzicht bde19

Waarom deelnemen aan het #1 data evenement?

Big Data Expo is hét event in Nederland dat de volledig big data sector omvat. Organisaties gaan steeds meer op basis van data werken en beslissingen maken. Wil je benadrukken dat jij een vooraanstaande aanbieder bent van big data oplossingen? Dan mag je niet ontbreken tijdens de Big Data Expo. In twee dagen breng je jouw oplossingen onder de aandacht bij een publiek dat op zoek is naar big data oplossingen, nieuwe features, advies en tips van experts.

Waarom deelnemen aan Big Data Expo?

Wil jij je doelen behalen? Je ROI maximaliseren? Exposeren op de Big Data Expo is een unieke gelegenheid om je doelgroep te ontmoeten. Exposeren op Big Data Expo is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van beursvloer en inhoudelijk programma biedt mogelijkheden om:

  • Leads te genereren

  • Kennis te delen en jezelf als thought leader te positioneren

  • Je zichtbaarheid binnen de doelgroep te vergroten

  • Je netwerk te vergroten

  • Nieuwe producten of diensten te lanceren

  • Waardevolle feedback te verkrijgen

Kennis delen

Dat is ook waar de zesde editie van de Big Data Expo om draait. We zorgen ervoor dat alle relevante thema’s vertegenwoordigd zijn: van (predictive-) analytics, data science en text mining tot privacy. Zo zijn we in staat inspirerende sprekers en verschillende exposanten uit de meest innovatieve branches samen te brengen met een grote groep specifieke bezoekers. Bezoekers kunnen zo op een uitdagende manier kennis maken met de mogelijkheden en relevante oplossingen van big data, oplossingen die jij te bieden hebt!

Wat maakt Big Data Expo uniek?

  • Een unieke doelgroep

  • Gericht bezoek op jouw stand

  • Hoogwaardig redactioneel lezingenprogramma

Diederick Beels
Diederick Beels
Tableau

"We zien de Big Data Expo als het belangrijkste event in onze branche. De Big Data Expo richt zich op alles wat met data te maken heeft. In de Benelux is geen enkel event zo specifiek gericht op data."
 

Walter van der Scheer
Walter van der Scheer
GoDataDriven

"De Big Data Expo zorgt ervoor dat in een paar dagen tijd de hele data science wereld in Utrecht aanwezig is en deze bovendien de kans krijgt om zich te informeren en om te netwerken. Wat dat betreft is het evenement ongeëvenaard."

Standruimte

standruimte

Door je te presenteren met een stand tijdens Big Data Expo ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

Lezing geven

presentatie

Als exposant heb je de mogelijk om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.
 

Spreken op Big Data Expo

 

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.
 

Bekijk de mogelijkheden

 

Interesse gewekt? Vraag meer info aan.

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die Big Data Expo te bieden heeft? Vul onderstaand formulier in om ervoor te zorgen dat al jouw vragen beantwoord worden. 

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op de Big Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.

Kunnen we je helpen?

Voor meer informatie of advies op maat kun je contact met ons opnemen.

Ylona


Ylona Rooijakkers

Commercieel Manager
ylona@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 


 

roy


Roy Faas

Account Manager
roy@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 


 

Bo


Bo van Tongeren

Account Manager
bo@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09