Overzicht bde19

Waarom deelnemen aan het #1 data event?

Wil je benadrukken dat jij een vooraanstaande aanbieder bent van data oplossingen? Dan mag je als exposant niet ontbreken tijdens de Big Data Expo. In twee dagen breng je jouw oplossingen onder de aandacht bij een zeer gerichte groep professionals die op zoek is naar big data-oplossingen, nieuwe features, advies en tips van experts.

Profileer je binnen de big data sector

Net als 100 andere data leveranciers is exposeren op de Big Data Expo een unieke gelegenheid om je doelgroep te ontmoeten. In twee dagen kom je direct in contact met geïnteresseerd publiek die op zoek is naar data driven-solutions. 

Alle relevante thema’s zijn vertegenwoordigd op de beurs: van business intelligence tot cloud solutions, en van data science tot machine learning. Bezoekers kunnen zo op een uitdagende manier kennismaken met de mogelijkheden en relevante oplossingen van big data, oplossingen die jij te bieden hebt!

This is in it for you

  • Kwalitatieve leads genereren
  • Kennis delen en jezelf als thought leader profileren
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Gericht netwerken met bestaande en nieuwe relaties
  • Nieuwe producten of diensten te lanceren
  • Contact leggen met bezoekers

Plan een 1:1 gesprek

Bezoekersprofiel

Benieuwd of jouw doelgroep de Big Data Expo bezoekt?

Bezoekersprofiel Big Data Expo

Vraag het bezoekersprofiel op

Diederick Beels
Diederick Beels
Tableau

"We zien de Big Data Expo als het belangrijkste event in onze branche. De Big Data Expo richt zich op alles wat met data te maken heeft. In de Benelux is geen enkel event zo specifiek gericht op data."
 

Walter van der Scheer
Walter van der Scheer
GoDataDriven

"De Big Data Expo zorgt ervoor dat in een paar dagen tijd de hele data science wereld in Utrecht aanwezig is en deze bovendien de kans krijgt om zich te informeren en om te netwerken. Wat dat betreft is het evenement ongeëvenaard."

Standruimte

Standruimte Big Data Expo

Presenteer jouw bedrijf tijdens de Big Data Expo en ontmoet potentiële klanten. Ga je voor een standruimte inclusief standbouw of kies je ervoor om je stand (zelf) te ontwerpen en in te richten?

Mogelijkheden standruimte

Lezing geven

Lezing geven

Als exposant heb je de mogelijkheid om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.
 

Spreken op Big Data Expo

 

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.
 

Bekijk de mogelijkheden

 

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op de Big Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

 

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409

1:1 met Bo