Heb je een geweldig idee om te delen?

De hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten.

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering.

Wij zijn op zoek naar interessante casestudy's, technische sessies, afrondingen van zowel succesvolle als mislukte projecten, technische en organisatorische best practices en meer. Heb je veel om te delen? Stuur jouw aanvraag in en wie weet krijg jij de kans jouw idee in 30 minuten te presenteren tijdens de Big Data Expo.

Wil je zeker zijn van een plek in het programma? Neem dan voor meer informatie contact op met info@bigdata-expo.nl.

Aanvraag indienen?

Lezingen aanvragen worden in twee categorieën behandeld: technisch en business. Gelieve een van deze categorieën te kiezen wanneer je jouw voorstel indient.

Technische lezing
Een technische lezing gaat concreet in op de techniek en het gebruik van data. Leg uit hoe je bepaalde dingen gedaan/ aangepakt hebt en wat je daar voor hebt gebruikt. Ga hierbij de diepte in, geef specifieke feiten, advies en inzichten en tactieken op hoog niveau.

Business lezing
Een business lezing gaat in op het resultaat van de data analyse. Wat heb je geanalyseerd en wat heeft het je opgeleverd? Ga hierbij de diepte in, geef advies, inzichten, resultaten en strategieën op hoog niveau.

Waar moet jouw lezing aan voldoen?

  • Dien een voorstel in op basis van jouw expertise, niet wat jij denkt dat we willen zien. We zijn op zoek naar praktische tips die door de bezoekers direct kunnen worden toegepast.
  • Een sales- of productlezing is niet toegestaan en bij twijfel kan OGZ je verzoeken de presentatie op voorhand door te sturen.
  • Ben specifiek over de inhoud van de lezing zodat de bezoeker met de juiste verwachtingen kan deelnemen. (Let op: geef duidelijk aan of het een technische of business lezing is).
  • Geef een unieke lezing, speciaal gemaakt voor de Big Data Expo.
  • Als jouw lezing is goedgekeurd heb je twee weken om een foto, logo en biografie aan te leveren.
  • De aanleverdeadline voor de volledige omschrijving van de lezing is uiterlijk 1 juli 2019.
  • Alle velden dienen ingevuld te zijn.
  • Het niet voldoen aan bovenstaande criteria is reden om jouw aanvraag af te wijzen.

Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Violette Dorssers
Violette Dorssers
Content Manager
violette@ogz.nl
+31 (0)40 280 95 00

Ik wil graag een aanvraag indienen!

Vul onderstaand formulier om jouw aanvraag af te ronden

Persoonlijke gegevens
Gegevens lezing