Header lezingenzaal

Heb je een geweldig idee om te delen?

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. De hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context).

Wij zijn op zoek naar eindgebruikers die interessante casestudy's, verrassende inzichten, nieuwe trends, learnings van zowel succesvolle als mislukte projecten, organisatorische best practices en nog veel meer willen delen. Ben jij een eindgebruiker en weet jij onze bezoekers te inspireren? Stuur jouw aanvraag in en wie weet krijg jij de kans jouw idee in 30 minuten te presenteren tijdens de Big Data Expo.

Wil je zeker zijn van een plek in het programma? Neem dan voor meer informatie contact op met info@bigdata-expo.nl.

Aanvraag indienen?

Lezingen aanvragen worden zorgvuldig behandeld. Kennis delen staat centraal en wij doen er alles aan de juiste cases uit te zoeken om onze bezoekers tijdens de beurs volop te kunnen inspireren.

Leg uit wat je hebt gedaan, hoe je bepaalde zaken hebt aangepakt hebt, wat je daar voor hebt gebruikt en wat het je heeft opgeleverd. Ga hierbij de diepte in, geef specifieke feiten, advies, inzichten, resultaten, strategieën en tactieken op hoog niveau.

Met een aanvraag ben je niet zeker van een plek in het programma. Wil je zeker zijn van een plek in het programma? Neem dan contact op met info@bigdata-expo.nl.

Waar moet jouw lezing aan voldoen?

  • Dien een voorstel in op basis van jouw expertise, niet wat jij denkt dat we willen zien. We zijn op zoek naar praktische tips die door de bezoekers direct kunnen worden toegepast.
  • Een sales- of productlezing is niet toegestaan en bij twijfel kan OGZ je verzoeken de presentatie op voorhand door te sturen.
  • Ben specifiek over de inhoud van de lezing zodat de bezoeker met de juiste verwachtingen kan deelnemen.
  • Geef een unieke lezing, speciaal gemaakt voor de Big Data Expo.
  • De aanleverdeadline voor de volledige omschrijving van de lezing is uiterlijk 1 juli 2020.
  • Alle velden dienen ingevuld te zijn.
  • Het niet voldoen aan bovenstaande criteria is reden om jouw aanvraag af te wijzen.

Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen met meer informatie of een advies op maat?

vio


Violette Dorssers
Content Manager
violette@ogz.nl
+31 (0)40 280 95 00

Ik wil graag een aanvraag indienen!

Vul onderstaand formulier om jouw aanvraag af te ronden

Persoonlijke gegevens
Gegevens lezing