De Dataloog Data Insights Week Special - Altares

De waarde van Master Data Management

Luister de podcast waar Altares te gast is

Over de podcast

Uit al onze uitzendingen blijkt dat het sturen op data met of zonder algoritmes start met het beschikken over juiste consistente data. We hebben het echter nog te weinig gehad over hoe Master Data Management nu in elkaar steekt. In deze podcast krijgen we van Kunal Doerbali van Altares een helder antwoord hierop. En wat blijkt, MDM blijkt geen kostenpost maar een mogelijkheid om inkoopkosten te doen dalen, voldoen aan compliancy en vooral ook om slimmer klanten aan te trekken.

En we leren hoe het D-U-N-S Nummer, een uniek identificatienummer voor bedrijven uitgegeven door Dun&Bradstreet, helpt om structuren van bedrijven bloot te leggen.

Over Altares

300 miljoen geverifieerde bedrijfsprofielen van iedere onderneming wereldwijd: Altares Dun & Bradstreet biedt real-time data en analytics uit 's werelds grootste commerciële database. Van opschonen tot structureren en verrijken: onze oplossingen zorgen voor geautomatiseerd data management van jouw bedrijfsrecords van begin tot eind. Combineer je interne data met onze inzichten, integreer en profiteer van een 360° overzicht van je zakelijke relaties in al je systemen. Samen verzekeren we jouw organisatie van 24/7 hoge kwaliteitsdata. 

De einddoelen en resultaten? Sterk verbeterde bedrijfsperformances met nieuwe groeikansen door een data-gedreven aanpak, waar beslissingen gemaakt worden op basis van feiten. Klaar om te brainstormen over Data & Digitalisatie? Predictive modelling? Unique coding of Artificial Intelligence? Kom langs en ontmoet het team! 

Wil je alvast meer leren over onze bevindingen? Ga dan naar de website of volg onze LinkedIn pagina!