Auteur: Big Data Expo

Bezoek de Data Insights Week van 26 t/m 30 oktober!

Op 26 oktober gaat de Data Insights Week van start! Een week vol met interactieve en informatieve webinars over de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en inzichten uit de data wereld. Of het nou gaat over cloud, AI, Intelligence of Data Science: (bijna) elk data-gerelateerd thema komt aan bod. 

Ruim 40 vooraanstaande data-experts van toonaangevende organisaties geven jou de inspiratie en de handvatten die jij nodig hebt in deze uitdagende tijden waarin bedrijven (noodgedwongen) in een digitale stroomversnelling zijn geraakt. 

Er zijn webinars Qlik, Alibaba Cloud, GoDataDriven en vele anderen. De drie zojuist benoemden lichten we hier alvast uit:

Qlik

Met webinars over Study Analytics –een case over de samenwerking met de Open Universiteit–, Active Intelligence –over het combineren van data integratie en -analytics, welke software je ook gebruikt– en Data Literacy –over data toepassingen en hoe je wegwijs raakt in het data-veld– biedt Qlik drie uiteenlopende inhoudelijke webinars. Bekijk de webinars van Qlik.

Alibaba Cloud

Alibaba Cloud laat zien hoe je als organisatie met hun software jouw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren aan de hand van data analytics en machine learning, die je als bouwsteen kunt gebruiken voor de digitalisatie van jouw organisatie. Ga naar de webinar.

GoDataDriven

GoDataDriven neemt je mee in een case over Albert Heijn, Gall&Gall en Etos hoe zij een schaalbaar dataplatform hebben ontwikkeld volgens open-source principes. Bekijk dit webinar. 

Meld je nu gratis aan!

Nu het niet mogelijk is om jou te ondersteunen in het digitaliseringsproces middels de Big Data Expo, bieden we jou nu, geheel in stijl, de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van data online aan.

Er zijn slechts 100 plekken per webinar beschikbaar, dus ben er snel bij! Bekijk het programma en meld je nu gratis aan voor de Data Insights Week van 26 t/m 30 oktober! 

Reactie toevoegen