OVER OGZ

Als full-service en onafhankelijk organisatiebureau heeft OGZ inmiddels een significante positie ingenomen in het beurzenlandschap in Nederland en daarbuiten. Met een klantgerichte benadering hoog in het vaandel en het vanzelfsprekende ‘stapje extra’ krijgen vele organisaties en instellingen ieder jaar weer het ideale podium dat zij wensen om zichzelf te etaleren en te manifesteren.

Ons jonge en enthousiaste team met professionals zet zich, dag in dag uit, volledig in om onze klanten optimaal te faciliteren en te ondersteunen. Door steevast de drie OGZ-pijlers Kwaliteit, Meerwaarde en Relevantie in het achterhoofd te houden, maken we de verwachtingen die zowel onze exposanten als ook de bezoekers van onze evenementen bij ons neerleggen, meer dan waar.

Ieder jaar weer breidt ons portfolio zich uit met aansprekende producties in diverse branches. Zo zijn daar onze inspirerende e-commerce evenementen, co-producties of congressen en bovendien het marktleiderschap in onderwijsgerelateerde beurzen. Door deze verscheidenheid, gecombineerd met onze ervaring van ruim twintig jaar, zijn we in staat ons te onderscheiden en dit te vertalen naar meer rendement voor onze klanten en bezoekers. Samen met gerenommeerde partners leggen we met toewijding en plezier onze lat hoog om in de enerverende evenementenbranche de toon te blijven zetten en onze klanten op maat te bedienen.