Deze 5 video-insights leerden we van onze 2.000+ hersenscans

WOE 14:20 - 14:50

Dit is een presentatie van 2019

Waarom zorgt de ene commercial voor rinkelende kassa's, terwijl bij de andere de hand op de knip blijft? Is er een magische formule? En wat is het 'Mentaal Meeveren-effect'? Een kijkje in het brein geeft prijs wat de emotionele hoogte- en dieptepunten zijn bij het bekijken van een video. Tim neemt je mee in de wereld van neuromarketing.

Na een grote meta analyse van duizenden hersenscans kwamen er namelijk herkenbare patronen tevoorschijn. Een simpele camerabeweging zorgt voor het 'Mentaal Meeveren-effect'. Maar daar blijft het niet bij, naast dit effect destilleerden de hersenwetenschappers nog 4 effecten die een potentieel negatief of positief effect kunnen hebben op sales.

Zie hoe hersenwetenschappen en data onze emoties ontrafelen in deze vlotte presentatie van de mede-oprichter van Nederlands snelst groeiende neuromarketing bureau.

  • Bezoekersdoelgroep
    Verantwoordelijk zijn voor een data team

    Deze lezing gaat concreet in op de techniek en het gebruik van data. Er wordt uitgelegd hoe bepaalde dingen aangepakt en wat daarvoor gebruikt is. Hierbij gaat de spreker de diepte in en geeft deze specifieke feiten, inzichten, advies en tactieken op hoog niveau.

    Deze lezing is bedoeld voor bezoekers die: verantwoordelijk zijn voor een data team, zoals o.a.; manager data science en product owner.