Maak je netwerkinfrastructuur klaar voor meer IoT apparatuur, apps en data!

11:30 - 12:30

Dit is een presentatie van 2020

In deze awareness sessie voor o.a. IT-managers, CIO’s, etc wordt antwoord gegeven op de vraag waarom een goede netwerkinfrastructuur van cruciaal belang is om de volgende stappen in uw digitale transformatie te kunnen (blijven) zetten. Door de intrede van de Covid19 pandemie kan het jaar 2020 wel eens de boeken ingaan als HET jaar waarin de digitale transformatie binnen organisaties op hoge snelheid is doorgevoerd. In een keer moesten netwerkinfrastructuren zeer flexibel en wendbaar zijn. Bedrijven die in het verleden drie locaties hadden, hadden er in één klap tientallen en soms wel honderden extra (thuis)locaties bij gekregen. Dit zorgt voor uitdagingen op het vlak van ontsluiting, maar ook op het vlak van veiligheid. Daarnaast is de groei aan Internet of Things apparatuur (IoT) ook niet langer te stoppen en zijn transformaties richting publieke cloud omgevingen zoals Microsoft Office365 in volle gang. 

Daar waar de netwerkinfrastructuur veelal een onderbelicht aandachtsgebied is binnen de IT-infrastructuur, is het juist dit onderdeel welke van cruciaal belang is om de verdere digitale transformatie uit te kunnen voeren. Hoe staat het met de staat van uw netwerkinfrastructuur? 

Dit webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Welke generieke netwerkproblematiek heerst er?
  • Waarom is een stabiele en up-to date netwerkinfrastructuur hét fundament voor bedrijfsoptimalisatie
  • Hoe kunt u uw netwerkinfrastructuur transformeren naar een flexibel model waarbij ook de aandacht op kostenbesparing ligt;
  • Hoe kunnen uw thuisgebruikers toch op een goede en veilige manier toegang krijgen tot uw netwerkinfrastructuur?
  • Hoe houdt u grip over de beveiliging van uw netwerkinfrastructuur?

Aanmelden voor dit webinar