De Dataloog Data Insights Week Special - Altares 

Het Master Data Management Stappenplan en de use case bij Manpower

Luister de podcast waar Altares te gast is

Over de podcast

In een andere aflevering van De Dataloog Data Insights Special ging het al over de waarde van Master Data Management. In dit gesprek neemt Kunal Doerbali van Altares - Dun and Bradstreet ons mee in het proces naar implementatie van Master Data Management. Dat doet hij door eerst heel concreet te bespreken wat data-kwaliteit nu is en hoe het meetbaar is. Vervolgens legt hij concreet uit welke stappen er zijn om MDM te implementeren in de organisatie. En tot slot bespreken we hoe Altares bij Manpower deze stappen genomen heeft om te komen tot implementatie van Mater Data Management. Neem je pen en papier en je data bij de hand bij het luisteren, want concreter dan dit kunnen we het niet maken.

Over Altares

300 miljoen geverifieerde bedrijfsprofielen van iedere onderneming wereldwijd: Altares Dun & Bradstreet biedt real-time data en analytics uit 's werelds grootste commerciële database. Van opschonen tot structureren en verrijken: onze oplossingen zorgen voor geautomatiseerd data management van jouw bedrijfsrecords van begin tot eind. Combineer je interne data met onze inzichten, integreer en profiteer van een 360° overzicht van je zakelijke relaties in al je systemen. Samen verzekeren we jouw organisatie van 24/7 hoge kwaliteitsdata. 

De einddoelen en resultaten? Sterk verbeterde bedrijfsperformances met nieuwe groeikansen door een data-gedreven aanpak, waar beslissingen gemaakt worden op basis van feiten. Klaar om te brainstormen over Data & Digitalisatie? Predictive modelling? Unique coding of Artificial Intelligence? Kom langs en ontmoet het team! 

Wil je alvast meer leren over onze bevindingen? Ga dan naar de website of volg onze LinkedIn pagina!