Hoe AI inzetten voor een constante groei in sales: praktische use cases

14:00 - 14:30

Dit is een presentatie van 2022

Trendskout


Elke onderneming verzamelt op vandaag al salesdata: wat wordt verkocht aan wie op welke moment en tegen welke voorwaarden. Hoewel er in deze gigantische berg data waardevolle inzichten te vinden zijn hebben veel bedrijven niet de expertise om hiermee aan de slag te gaan. In deze presentatie tonen we aan de hand van 2 erg concrete voorbeelden hoe AI een boost kan geven aan de sales in een onderneming.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Artificial Intelligence

    Bier dat is gebrouwen op basis van AI of AI inzetten voor het identificeren van dieren. Het zijn slechts twee voorbeelden van waartoe AI in staat is. Aan de basis van AI staat uiteraard een enorme hoeveelheid data. Met behulp van een goede IT-infrastructuur en algoritmes is daarmee tot kunstmatige intelligentie te komen die beslissingen neemt. Op e-commerce vlak zijn er ook veel voorbeelden, waarbij algoritmes in staat zijn om patronen te herkennen en op basis daarvan suggesties te doen of content aan te passen aan bezoekers. Daarmee zijn onder andere verkopen te stimuleren. Feilloos is AI nog niet, maar de ontwikkeling gaat zo hard dat bijblijven noodzakelijk is. Dat kan op de Big Data Expo uitstekend, bezoek een van de vele presentaties en laat u bijpraten!