Introducing Dataddo Any-to-Any Data Integration Platform for the Business Teams

DON 13:15 - 13:45

Zaal 4

Dataddo

The presentation will introduce a new version of the Dataddo no-code data integration platform that combines both ETL and reverse ETL capability under a single platform. Besides new data connectivity features, Dataddo significantly broadened the portfolio of connectors pursuing the vision of empowering business teams with data integration capability.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Meld je gratis aan voor de Big Data Expo op 14 & 15 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    Analytics

    Het is niet nieuw als we zeggen dat ieder bedrijf beschikt over een enorme bulk aan informatie. Om waarde te kunnen creëren aan data dient het proces van ontdekken, interpreteren en communiceren van significante patronen doorlopen te worden. Het zijn de organisaties die erin slagen om gebruikers op diverse niveaus deze data te laten analyseren die hun kansen grijpen. Begrijpelijke analysetools zorgen voor begrip tussen de ene en de andere medewerker, ongeacht het niveau. Maar vermoedelijk nog belangrijker: de juiste analyse leidt tot slimme campagnes en bevlogen medewerkers, zaken die gericht zijn in te zetten voor het behouden van klanten.