Standruimte inclusief standbouw

Eenvoudig en laagdrempelig

Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan de Big Data Expo. Omdat uw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit u tijd en kosten. De stand kan eenvoudig door u zelf worden ingericht met pop-up wanden, rolbanners, meubilair en displays. Wanneer u gebruik maakt van onze standaard standbouw krijgt u:

  • Uniforme, zwarte wanden 2,50 meter hoog
  • Naambord met naamsvermelding
  • Vloerbedekking, kleur antraciet
  • Verlichting: twee duospots per 12 m2

Reserveer direct uw stand inclusief standbouw

Inclusief of exclusief?

Waarom kiezen exposanten voor een stand inclusief of exclusief standbouw? In onderstaande video wordt allereerst het verschil uitgelegd, waarna exposanten hun keuze toelichten. 

Uw stand aanpassen?

Geen zwarte wanden maar uw eigen ontwerp? Een andere kleur tapijt? Dat kan!

Ook de uniforme standbouw kunt u naar uw wensen aanpassen. Neem voor meer informatie contact op met onze account managers of download de brochure.

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u helpen met meer informatie of een advies op maat?

Roy Faas
ROY FAAS
Account Manager
roy@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

Ylona Rooijakkers
YLONA ROOIJAKKERS
Commercieel Manager
ylona@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

Aanvullende mogelijkheden

extra exposure

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

Bekijk de mogelijkheden

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Liever maatwerk?

Wilt u een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt tussen uw concurrenten? Bij een op maat gemaakte stand kunt u zelf bepalen wat u wilt hebben. U kunt de stand zo inrichten, dat het perfect past bij uw bedrijf.

Meer informatie