Standruimte inclusief standbouw

Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan de Big Data Expo. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit je tijd en kosten. De stand kan eenvoudig door jou zelf worden ingericht met pop-up wanden, rolbanners, meubilair en displays. 

Wanneer je gebruik maakt van onze standaard standbouw krijg je:

  • Uniforme, zwarte wanden 2,50 meter hoog

  • Frieslijst met naamsvermelding

  • Vloerbedekking, kleur antraciet

  • Verlichting: twee duospots per 12 m2

Reserveer direct je stand

Jouw stand aanpassen?

Gepersonaliseerde standbouw

Geen zwarte wanden maar je eigen ontwerp? Een andere kleur tapijt? Dat kan!

Ook de uniforme standbouw kan je naar eigen wens aanpassen. Neem voor meer informatie contact op met onze account managers of vraag de brochure aan.

Liever maatwerk?

Exclusief

Wil je een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt tussen jouw concurrenten? Bij een op maat gemaakte stand kan je zelf bepalen wat je wilt hebben. Je kan de stand zo inrichten zodat het perfect past bij jouw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Extra zichtbaarheid

Extra zichtbaarheid

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.
 

Bekijk de mogelijkheden

 

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op de Big Data Expo gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan.

Inclusief of exclusief?

Waarom kiezen exposanten voor een stand inclusief of exclusief standbouw? In onderstaande video wordt allereerst het verschil uitgelegd, waarna exposanten hun keuze toelichten.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Kunnen wij u helpen?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409