"Uiteindelijk werkt iedereen met Data. BDE is dé beurs voor wie gebaat is bij data"

Diederick Beels - sales director Benelux bij Tableau Software

Tableau wil op de BDE niet alleen technici bedienen, maar vooral ook nieuwe eindgebruikers, de business users. Personen die nog niet ‘enabled’ zijn met visualisatie- en analysetools. “Ik verwacht dat we dat net als in voorgaande jaren op een relaxte manier kunnen doen.” Beels zegt zelf naar het event te gaan met als doel om klanten en partners te spreken, bekenden tegen te komen en klantverhalen en presentaties te beluisteren.

Lees verder

"Big Data Expo schetst een compleet beeld van wat er in de Benelux op data science gebied gebeurt."

Alexander van Eerden - Oprichter en CEO bij Building Blocks

Voor Building Blocks is de Big Data Expo een goede kans om een paar doelstellingen te verwezenlijken. “We kunnen er aan onze naamsbekendheid werken in een gebied waarin we relevante bezoekers tegenkomen. Het is een mooie gelegenheid om bedrijven die met vragen zitten te helpen bij het beantwoorden ervan. Tenslotte helpt de Big Data Expo ook bij onze arbeidsmarktpropositie.

Lees verder

"Data science wereld verzamelt zich in Utrecht"

Walter van der Scheer - Chief Marketing GoDataDriven

“De Big Data Expo zorgt ervoor dat in een paar dagen tijd de hele data science wereld in Utrecht aanwezig is en deze bovendien de kans krijgt om zich te informeren en om te netwerken. Wat dat betreft is het evenement ongeëvenaard.” Een deel van de door GoDataDriven georganiseerde presentaties zal ingaan op use cases, waaronder een disruptive case zoals Picnic, maar op de manier waarop bedrijven data toepassingen kunnen inzetten bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en het inspelen op opkomende technologie.

Lees verder